torsdag 30. desember 2010

Julekort og akrylnegler

Julekort og akrylnegler, først litt om julekorta. Det er egentlig eldstedattera mi som har laget disse kortene til sine venner. Jeg halp litt da. Inni kortene ligger en liten sjokolade og en julehilsen.
Så over til min nye dille, akrylnegler eller lange negler.





 Jeg har alltid likt å lakkere mine egne negler, helst med fransk manikyre. I det siste har jeg shoppet endel, akrylpulver,tipper, former ol. Har til nå laget negler på 3 forskjellige. Meg. bilde nedenfor, Her har jeg limt på naturtipper og fyllt med acryl, pusset og lakkert, ble ganske førnøyd selv, dette er min første gang jeg har støpt akryl negler. Det ble en liten blomst med diamant på ringfinger, Neglelakken er fra OPI og heter You dont know jacques! nydelig grålilla farge.


Min eldste datter har fått  ferdigmalte negler, som jeg har limt på.


I dag støpte jeg neglene til min sønns klæreste, hun har nydelige negler i utgangspunktet, så jeg var litt redd  for at resultatet ikke skulle bli like bra. Jeg har limt på hvite tipper, fyllt med akryl, pusset og polert, og til slutt ett lag med topp lakk. limte på litt bling på tommelen, og her er resultatet. Jeg ble ganske fornøyd med resultatet,  litt jeg kunne gjort anderledes, ser jeg nå i etterkant, men hun ble ihvertfall fornøyd. Nå gjenstår det bare å se hvor lenge de holder. :)




6 kommentarer:

Anonym sa...

Очень красиво!Люблю такой стиль!Ногти тоже суперские!

jacqueline sa...

Beautiful project!
Your nails are so wonderful...wow!

Happy Newyear.

Groetjes Jacqueline

Iniekcja sa...

Karteczki jak zawsze urocze, a paznokcie perfekcyjne!

Christina C. sa...

Love your beautiful vintage creations....absolutely magical!!!!

Tine-Malene sa...

flotte fyrstikkesker!!:)

Anonym sa...

You see, many penis blowup companionships that manufacture
rationalities by an surgery called circumcision.
, getting the Penis elaboration mind permanently uncovered and visible.
It exhibits up as in trueness a footling sketchy.


my webpage: penis advantage penis advantage review penis advantage reviews penisadvantage penisadvantage review penisadvantage reviews