søndag 27. mars 2011

To konfirmasjonskort

Idag har jeg fått laget to konfirmasjonskort, og jeg har valgt å lage konvoluttkort, enkle og greie å lage. Om det fortsatt er noern som lurer på hvordan de lages, har jeg en TFT her Jeg har brukt nydelige papirer fra papirdesign




fredag 25. mars 2011

Mal til staffelikortet med eske.

Her kommer malen til "staffelikort med eske" selve staffelikortet måler 12x12 cm.
Ha en riktig god og kreativ helg!! :)


tirsdag 22. mars 2011

Bordkort.

Tre forskjellige bordkort, som er laget for Kort & godt, med kort & godt produkter.







lørdag 19. mars 2011

Akrylnegler.

I dag har jeg støpt akrylnegler på kunde. pålimte naturelle tipper med rosa akryl. bilder av før og etter, eller  det øverste bildet er av det ferdige resultatet. :)


fredag 18. mars 2011

Bursdagskort.

Endelig helg, og litt  nytt fra meg.  motivet er fra Sugar Nellie fargelagt med Promarkers. Ønsker dere alle en riktig god helg!



torsdag 10. mars 2011

mandag 7. mars 2011

DT lo " By the sea"

En LO jeg har laget for Kort og Godt og med kort og godt produkter.







fredag 4. mars 2011

New free digi stamp!

Helg og nytt digitalt stempel fra meg, det ble desverre ikke gutt denne gangen heller :)  jeg har først tegnet med blyant, deretter tatt bilde  av jenta med fotoapperatet, lagt det inn på PCen, åpnet det i photoshop, så har jeg tegnet oppå med mitt nye tegnebrett. Det er vanskelig å få linjene fine, men med litt øvelse blir det nok bedre etter hvert. Ha en god helg.

torsdag 3. mars 2011

Kort til Mann.

Et kort laget til mann, der jeg har brukt et gratis fargeleggingsbilde, kombinert med de nye tekststemplene til ett trykk