tirsdag 30. november 2010

bursdagskort til leserutfordingen i februarbladet av "ett trykk"

I februarbladet av Ett trykk ønsker vi å se barnebursdagskort, både til gutt og jente. I den anlednong har jeg laget et inspirasjonskort, et jente bursdags kort. Jeg har brukt papirer og blomst fra Prima, roser fra kort & godt, tekst stempel fra norsk stempelblad A/S, motivet er fra mo`s digital pencil, fargelagt med promarkers og copic. Jeg har brukt Martha Steward punch og spellbindersdies.






lørdag 27. november 2010

Carpe Diem

En liten bloggoppdatering, nå midt mellom bursdagsfeiring og spilling. Her har det gått i ett siden fredag, med barne selskap og i dag med familieselskap, Siden det er lørdag ble det taco til 26 stk. :) resten av kvelden blir rolig med litt tv-titting. I morgen er det første søndag i advent og 3 spille oppdrag står for tur, med tenning av julegran og kirkekonsert, skal bli gøy det og.
Dette kortet har jeg laget med stempler fra vilda stamps Ha en fin kveld !







tirsdag 23. november 2010

DT kort "ett trykk nr.5/2010

Dette kortet laget jeg til kortskissen utg.5 2010 av ett trykk. Jeg har brukt papirer og stempel fra Heartfelt Design, Motivet er fra Minnehjørnet, swirl fra prima, Bånd panduro, blomst fra prima.



søndag 21. november 2010

søndagens aktiviteter, innvitasjoner og baking

Da var helgen over igjen, tiden går så alfor fort, ikke bare helgene men ukedagene også. Dagen i dag har gått med til laging av innvitasjoner til Sunnivas bursdag, hun blir 10  år til  helga, og det skal selvfølgelig feires,med klassen på fredagen og familien på lørdag.  Innvitasjonene er trykket ut med sizzix dies cupcake, teksten er printet ut på pc og limt på. Mens jeg laget disse, laget mannen min deilig hjortemiddag, og Sunniva laget  muffins, med god hjelp fra storesøster.







lørdag 20. november 2010

bursdagskort

Et helt enkelt kort med motiv fra Mo`s digital pencil. Motivet er fargelagt med promarkers og copic.
Ønsker dere alle en fin helg! :)




fredag 19. november 2010

Fargelegging med promarkers og copic

Jeg har surfet på nett etter tutorials om hvordan tegne øyne og slikt, da kom jeg over denne siden med disse tegningene.  deviantart under kategorien manga og anime. der fant jeg dette bildet, printet det ut, og så har jeg fargelagt det med promarkers. Jeg printet det ut i A5 format for å få fram detaljene. Litt for stort til kort men det var gøy å fargelegge.

torsdag 18. november 2010

New free digistamp!

Da kommer endelig gutten som flere av dere har spurt etter.:) Denne gangen har jeg ikke tegnet etter glansbilde. men jeg har prøvd å tegne en manga gutt, kroppen har jeg sett etter i en malebok, ansiktet og hårer tegnet etter å ha sett på flere tutorials på internett. hvordan tegne manga tegninger.


søndag 14. november 2010

Trifold shutter kort med eske

Dette trifold shutter kortet med eske hadde jeg med i utg. 5 2010 av ett trykk. nederst i innlegget ligger det bilder  og mal til både esken og kortet.


















lørdag 13. november 2010