søndag 30. august 2009

CPS Sketch of the Week

Hele helga har gått med til scrapping og kortlaging. Har forberedt meg til neste helg, da jeg skal holde kurs på messa på Fredheim. Ellers så har jeg scrappet noen nye papirer, en smakebit med dette kortet som jeg har laget etter skissen inne på CPS Card Sketches. Totalt i helga ble det 4 LOer og 3 kort.



torsdag 27. august 2009

Ny LO!

Jeg er gjestedesigner inne på skissedilla denne mnd. Her er LOen som jeg laget etter skissen min.













søndag 23. august 2009

Gratulasjonskort

Disse to kortene er laget til et sølvbryllup og en femtiårsdag. Siden de liker westeren stilen, hare jeg prøvd å lage kort i den stilen også.





mandag 17. august 2009

Heldige meg!!

Jeg må bare vise fram den flotte premien jeg fikk fra Justritestampers, da jeg vant skisseutfordringen Laura's Sketch 31 inne på 2 Sketches 4 You Premien var $100 i valgfrie varer i nettbutikken til Jusrtritestamper. Jeg gleder meg virkelig til å få sette i gang med å prøve ut disse flotte stemplene. :)

søndag 16. august 2009

lørdag 15. august 2009

"Et lite under" kort

Har prøvd en litt anderledes fargekombinasjon. Det ble faktisk litt finere i virkeligheten, det gule kommer litt bedre fram og gir kortet litt mer varme enn hva bildene viser.






torsdag 13. august 2009

Laura´s sketch # 32

Det passet bra å prøve ut mine nye spellbinders dies på skissen til Laura's Sketch 32 inne på
2 Sketches 4 You her har jeg også bruk fotohjørner, bånd og bakgrunnspapir fra den flotte premien jeg fikk på Sukkersött jubileumsutfordring #3 Tusen takk til Nina som valgte mitt kort og for den flotte premien, lekker!!




onsdag 12. august 2009

Jenter+hest =sant

Det ble noen bilder i går også. :) Av mine to hestegale jenter.