onsdag 27. mai 2009

KAOS award

Nå er KAOS awaedene fedige, sender dem i posten i morgen. :)

tirsdag 26. mai 2009

Sukkersøtt Utfordring #41

Et lite kort til utfordring #41 hos Sukkersött Var på tur i helgen, og kom over en "krims krams" butikk, kjøpte denne tagen og bakgrunnen, pluss litt til. :)






fredag 22. mai 2009

KAOS award

I dag har jeg begynt på KAOS awardene, Har laget den ene, som jeg vil gi til Bettan bettanspysselblogg Fordi jeg fikk en flott KAOS award av henne og for alle de koselige kommentarene hun legger igjen i bloggen min, og dessuten har hun en kjempeflott og inspirerende blogg, med mange nydelige og kreative ting. Ta en titt i bloggen hennes og bli inspirert.
Har to awarder igjen å lage, den ene vil jeg gi til Elisabeth Portrommet Hun er bare sååå kreativ, og snill, mye av det hun lager gir hun bort i "snail. mail" og gleder andre. Og så er hun ei kjempegod scrappetreff venninne.
Den siste awarden vil jeg gi til, Anne Kristine Anne's paper fun Hun er bare så kreativ og lager de nydeligste ting, elsker scrappestilen, og bloggen er en fryd å besøke.
Om dere vil ta imot disse awardene fra meg, så send en mail med adressen deres, til annebodilgkrøllalfahotmail.com
litt om KAOS awarden.
Kopiert fra bettanspysselbloggArtister med Otrolig Skaparglädje)En levande logga som sänds till någon man uppskattar.Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem. Å på dessa ska ens egen stil, eller spcialiteter finnas med.Varje KAOS-award innehåller:Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig SkaparglädjeSkaparens eget namnStorlek: 10x15cmSedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.Kanske skiva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.



søndag 17. mai 2009

Vintage kort

Håper dere alle har hatt en fin 17.mai i dag. Jeg for min dag kan endelig slappe av etter en dag med mye spilling, jeg spiller kornett i et voksenkorps og på en dag som denne blir det mye marsjering og spilling, veldig gøy,men sååå godt når det endelig er over. :)
Her kommer det siste kortet jeg hadde med i frbruarnr. av ett trykk.









fredag 15. mai 2009

4 nye kort


Fire kort jeg har laget med papirer fra Cosmo Cricet







torsdag 14. mai 2009

Sukkersött utfordring #39

Sukkersött utfordring denne uken var minst 5 mønsterark, en fin anledning til å få brukt opp noe rester. Hele kortet er lagt på rester og ting som har blitt liggende, Kanskje bortsett fra Prima rosene. Motivet er også et mønsterark.









onsdag 13. mai 2009

Mitt scrapperom

For ett års tid siden fikk jeg meg et eget scrapperom, satt inne i stuen tidligere og det ble fryktelig mye rot ut av det. Scrapperommet mitt i dag er ikke så ryddig som på bildene, men rotet ligger ihvertfall ikke i veien for noen andre enn meg nå. :)
Så må jeg få takke Kristina som har laget den flotte rammen jeg har brukt på bildet.
Photoshop Frame 3





bilder

Et par bilder jeg har tatt, på bildene har jeg brukt Photoshop Frame 2 av Kristina
Xtinas Scrappeverden.

Awarder

Her kommer et knippe med awarder jeg har fått, Tusen takk til alle sammen, utrolig koselig og inspirerende å få awarder fra dere.


Den første her er litt spesiell, og jeg ble kjempeglad da Bettan bettanspysselblogg ville gi denne KAOS awarden til meg. Tusen tusen takk Bettan! :)nedenfor kan du lese hva en KAOS award er.

Kopiert fra bettanspysselblogg
Artister med Otrolig Skaparglädje)En levande logga som sänds till någon man uppskattar.Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem. Å på dessa ska ens egen stil, eller spcialiteter finnas med.Varje KAOS-award innehåller:Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig SkaparglädjeSkaparens eget namnStorlek: 10x15cmSedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.Kanske skiva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.


Denne har jeg fått av Liten scrapper's verden tusen tusen takk! :)


Denne har jeg fått av Merete sin hjemmeside tusen tusen takk! :)


Denne har jeg fått av Isabell`s "verden" tusen tusen takk! :)