onsdag 27. mars 2013

Bursdagskort

Tror jeg har glemt å fargelegge, ble ikke helt fornøyd med resultatet, men siden jeg har  fargelagt dette etter mønsterarket jeg skulle bruke,  måtte jeg bare bruke det. motivet er fra Digital pencil , og fargelagt med promarker. Mønsterarket er fra Webster pages, blomster, fra Prima og Storyteller.
Jeg deltar i disse utfordringene:





mandag 25. mars 2013

Bryllupskort

Et bryllupskort til, litt andre farger, nå går jeg snart tomt for kort å legge ut i bloggen, så nå må jeg snart lage nye. :) satser på at morgendagen blir en kreativ dag. :)





lørdag 23. mars 2013

God Påske!! :)

Endelig påskeferie! Jeg har gledet meg lenge til denne ferien, ti dager fri, som bare skal nytes. Foruten å nyte ferien, har jeg planer om å være litt kreativ, lage kort, kanskje male ei trapp, gå turer, shopping, og det aller viktigste familie og barn. God Påske!! :)

Her kommer et kort som jeg  deltarmedi disse utfordringene:






torsdag 21. mars 2013

Konfirmasjonskort

To konfirmasjonskort, disse laget jeg på scrappetreff i februar.









tirsdag 19. mars 2013

Bursdagskort

 Enda ett kort med desamme dies og punch som det forrige. Motivet er fargelagt med prisma color, teksten, har jeg printet ut fra internett.





mandag 18. mars 2013

Happy birthday

Jeg sliter fortsatt med kreativiteten for tiden, jeg vil så gjerne men for det liksom ikke til.  I det siste har det blitt mer shopping enn kortlaging, har kjøpt maange nye dies, som ligger uåpnet. I helgen fikk jeg endelig satt meg ned og laget kort, det ble faktisk 5 stk i alt, de fleste ble veldig enkle, som dette, men det er en begynnelse. På dette kortet har jeg brukt nye spellbindersdies og ny Martha Steward punch. motivet er et jeg hadde liggende, og mønsterpapir og tekst (rub ons) er fra melissa frances. Jeg håper jeg for testet ut resten av diesene også. :)




lørdag 16. mars 2013

 Enda ett konfirmasjonskort, laget for en tid tilbake.






fredag 15. mars 2013

Konfirmasjonskort

 Et konfirmasjonskort som jeg laget i  januar på treff.