onsdag 24. august 2011

exploding box

En ny baby exploding box. Den søte babyen er kjøpt på panduro.











akrylnegler

Martine og Sunniva fikk nye akrylnegler til skolestart, Sunniva har ønsket seg akrylnegler lenge, men jeg har aldri lagt negler på henne, jeg synes hun er litt for ung. Men denne gangen etter litt mye mas, ble det negler på henne også. Hun var så kry og gledet seg til å beg. på skolen. :)




lørdag 20. august 2011

Babykort

Enda et babykort, motivet er fra Mo`s digital pencil og fargelagt med prismacolor. Ha en fin helg! :)



mandag 15. august 2011

babykort


Et baby kort til gutt, nesten likt det forrige jeg laget. Motivet er fra Mo`s digital pencil og fargelagt med prismacolor.







søndag 14. august 2011

akrylnegler igjen

Denne uken har det blitt lite kortlaging, derimot har det blitt mye negldesign, jeg lagt akrylnegler på 4 stk. Her er bilder av 3 av dem. 




søndag 7. august 2011

Velkommen lille venn

Ja nå er ferien min over for denne gang, den siste uken har jeg vært veldig kreativ, har fått laget masse bokser og 4 kort, Det har blitt shopping av nye digi stamps og fargelegging med prismacolor, som forresten var kjempegøy. I tillegg har jeg lagt akrylnegler på 2 stk. 
Motivet jeg har brukt på dette kortet er fra Mo`s digitale pencil, og et av de første jeg prøvde prismacolor på. Ellers så er kortet laget av restepapir. Jeg deltar i disse utordringene med dette kortet.


 



fredag 5. august 2011

Nytt kort

Jeg kjøpte meg noen få prismacolor for en tid siden, nå har jeg endelig satt meg ned og prøvd dem, dette motivet er et av mange jeg har fargelagt med prismacolor. motivet er hentet her på deviantART Dette kortet skal jeg ha med på disse utfordringene:








akrylnegler

Denne uken har jeg lagt akrylnegler på to stk. begge fikk frans manikyre, med hvite pålimte tipper og klar akryl over med ltt dekor.


torsdag 4. august 2011