onsdag 29. september 2010

To bursdagskort

To nye kort som jeg laget på stempelscraomessa. Bakgrunnene er restepapir kuttet opp i biter på 4x4 cm deretter limt på kartong og kuttet ut med dies fra spellbinders. stemplene er fra norsk stempelblad A/S og fargelagt med promarkers og copic. bling og stor blomsterranke er fra prima,  den stor blomst har jeg heklet.











mandag 27. september 2010

"Til deg klem fra meg"

Et kort til i samme stil og med mange av de samme detaljene som på de siste kortene jeg har lagt ut. Nytt her er dette nydelige båndet med perler på, det kjøpte jeg på Fredheim messa hos Bitteliten. Bladene har jeg laget selv med puncher og  embossingpunch, disse kjøpte jeg også på messa. 







torsdag 23. september 2010

"Birthday boy"

Enda et kort med metallpynt fra korthobby.no Papiret er diverse rester, roser fra storyteller, stor blomst og blingswirl  fra Prima, bladene er punch og embossinpunch , Martha Steward punch, spellbinderdies, motiv fra scrapshop.no og rub ons fra Melissa Frances.







tirsdag 21. september 2010

"Ei lita tulle"

Vi silt Som sagt Besøk av bobilvenner i helga, sa Mens de Andre jentene var kreative med strikkepinnene, BLE Det Kort laging På meg, 4 Kort, og dette eh et av de. På kortet Har Brukt Nydelig metallpynt fra korthobby.no mønsterpapir fra Tilda, roser fra Storyteller, rosebånd kjøpt På Bikuben, blonde og halvperler fra Kort & Godt, rub ons fra Norsk Stempelblad A / S, Martha Steward puncher og spellbinderdies, motiver eh FRA et utklippsark fra Minne - Hjørnet.








mandag 20. september 2010

tre enkle kort

Disse tre kortene Laget nettsamfunnet da vi i Det kreative teamet Til Ett Trykk var in stempelscrappmessen På Lillestrøm. Nettsamfunnet Har Lant diverse papirer og stempler nettsamfunnet Ikke Husker HVA heter. In Det første Har nettsamfunnet Brukt swirl fra Prima, Sommerfuglen eh Karen Marie klip, blonde, ukjent papir, stempler fra Norsk Stempelblad A / S (Ett Trykk), med Fargelagt promarkers og Copics.





      

Her på dette kortet eh alt ukjent. :)



Hennes Har nettsamfunnet Brukt papirer fra Jackn `jill, stempelet eh fra Penny Black og fargelagt med Promarkers og Copics.


søndag 19. september 2010

5 nye skisser

Noen nye skisser jeg har laget i det siste. Her finner du fler av mine skisser





lørdag 18. september 2010

Årets første julekort

Da var årets to første julekort laget, tror aldri jeg har vært så tidlig ute før.:) Jeg har brukt julepapirer fra My minds eye, blingswirl fra prima, bånd kjøpt på bikuben , tekstboksen på det øverste er dies fra QK den kutter og embosser samtidig, motivene er fra scrapshop.no  snokrystallene er noen jeg hadde liggende husker ikke navnet på dem.Ha en fin lørdag! :)