fredag 30. april 2010

Hannah Montana

Ett bestillingskort med Hannah Montana, bildet har jeg funnet på internett.
Ha ei flott helg!!




onsdag 28. april 2010

En liten prins

Endelig Ett kort fra meg igjen. Dette babykortet er et bestillingskort Som Jeg Laget på mandag. Her Har Jeg Brukt min nye Martha Stewart punch, og nye papirer fra DCWV. Motivet Har Jeg funnet på en fargeleggingsside på internett, motivet er  fargelagt med promarkers. 






tirsdag 27. april 2010

Free digi stamp!

Mitt første selvlagde digitale stempel, og kanskje det siste, måtte bare prøve meg. :)Jeg er så fasinert av digitale stempler, og jeg skullle ønske jeg virkelig kunne tegne fra hukommelse, eller uten å kopiere det andre har tegnet før meg. Denne tegningen fant jeg  i en aktivitetsbok. Jeg har forandret litt på den, og  tegnet  den på min måte.:) Om noen liker tegningen min,  så er det bare til å kopiere og bruke den. Legg gjerne inn en link om du bruker den. 

onsdag 21. april 2010

Gratulerer kort

Endelig litt tid for blogging igjen,:) Jeg har jo vært på scraporama messen i helgen, jeg hadde noen fantastisk dager  sammen med damene i ett trykk, en super gjeng, tusen takk!! Jeg fikk shoppet myyye!! og nå kribler det i fingrene etter å  få testet ut alle Martha Stewart punchene og alle de nye arkene. Fikk også utvidet promarkers, og spellbinders samlingene mine, pluss endel prima blomster og swirler, pluss pluss. :)  Dette kortet har jeg laget for  en tid tilbake,Motivet er et digitalt stempel og kjøpt her: Daisy may design Fargelagt med promarker, ramme og blomster fra kort & godt, stor blomst fra prima.





fredag 16. april 2010

Messehelg og bursdagskort

Da var det helg igjen, og jeg skal på scraporama messen i helgen, Jippi!!! Skal være på standen til ett trykk, gleder meg, vi har make n takes hele helgen, 6 nye stempelplater og mye mer.  Er du på messa så stikk innom. :) Sitter nå og venter på resten av følget. Det blir bil denne gangen siden alle fly er innstilt, men hva gjør vel det, med godt selskap og godt humør så går nok det greit, selv om turen tar 8 timer. :) Ha ei flott helg alle sammen! :)





lørdag 10. april 2010

onsdag 7. april 2010

Easel-kort bursdag

Vi i ett trykk , utfordrer dere å lage bursdagskort til Juninummeret av Ett trykk. Trykk på linken og les reglene og bli med. Her er mitt bursdagskort. Har brukt mønsterpapir fra Maja Design, til bakgrunn. Jenta og pynten er klippet ut fra et mønsterpapir fra panduro, Så har jeg brukt de nye stemplene , bursdag 26B og 27B. Disse og 4 andre nye plater kan du lese mer om i bloggen til ett trykk.  


                           





mandag 5. april 2010

Mine påskesysler.


Hjemme fra påsketur igjen, vi har kost oss masse tross det elendige påskeværet. Vi har både fått grillet og sittet bittelitt i solen. :) Og litt kreativ har jeg også vært. Kom over noen små koselige kosedyr på nettet som visstnok heter amigurumi og er japansk. Synes dette så veldig spennende ut og kjøpte garn og printet ut noen gratis oppskrifter fra internett. Det ble 3 stk. 2 hello kitty og en kanin. oppskriften til hello kitty finner du her:hello-kitty. 
og oppskriften til kaninen finner du her:teacup-bunny-blomma Veldig gøy å hekle, men litt smått til tider. :)



lørdag 3. april 2010

Karens Doodles Kids Challenge #2

Meg og Sunniva har laget kort igjen til karens doodles kids challenge #2  Denne gangen var det ei skisse vi skulle følge. Sunivvas kort det øverste.
Sunniva 9 år


Mitt kort.