mandag 30. mars 2009

To baby kort

Disse to kortene fikk jeg laget på scraporama treffet lørdags kveld. Det nederste er laget til kortskisseutfordringen lørdag. Her har jeg brukt min nyinnkjøpte bladpunch og nydelige papirer fra Maja Design, kjøpt på messa. stempelet er fra norsk stempelblad "ett trykk"




søndag 29. mars 2009

Flere awarder

Da har jeg fått 3 nye awarder den siste tiden, og de varmer virkelig, så tusen tusen takk til dere alle tre!!
den første har jeg fått av Flegmel http://flegmel.web-log.nl/ tusen takk!
denne har jeg fått av Ewonne Genom mina ögon tusen takk!

Og til slutt denne av Cathrines Creative tusen takk!
Igjen tusen takk!

Sukkersøtt utfordring # 34

Kom over dette motivet på PCen nå i kveld, og fikk plutselig en ide til Sukkersött utfordring#34, som skulle være påskekort uten gult. Når jeg for en ide, da må det skje med en gang, så her er resultatet. kunne jo ha ventet til det ble lys med å ta bildene da. :)




lørdag 28. mars 2009

innbydelser

Endelig ferdig med innbydelsene til konfirmasjonen av min datter, og det ble et konvoluttkort:) Jeg har delt det ferdige brettede kortet i to, slik at jeg fikk to kort pr. ark. her er resultatet, ikke så veldig avanserte men greie nok.

fredag 27. mars 2009

Bilderamme

Denne rammen hadde jeg med i februarnr. til ett trykk utfordringen var kreativ bruk av die cuts. Jeg har brukt spellbinders.



torsdag 26. mars 2009

konvoluttkort

I helgen var jeg på scraporama messen sammen med resten av jentene i teamet til ett trykk. jeg koste meg hele helgen. Dette konvoluttkortet hadde jeg demo på, tidlig lørdag morgen, 7 koselige damer og jenter fikk lage dette sammen med meg.

Et kovoluttkort til, nesten likt, dette laget jeg til butikken til scrapshop på sola.





tirsdag 24. mars 2009

Sukkersøtt utfordring # 33

Ukens utfordring på Sukkersött lød slik: Lag et kort i clean and simple/minimalistisk stil. Denne stilen har enkle oppsett med rene linjer og lite pynt. Jeg har alltid likt clean and simple stilen både i kort og scrapbooking, men synes selv det er litt vanskelig å få det til. Slik ble mitt kort til slutt.




tirsdag 17. mars 2009

Dream.

Det er ikke slutt på LOene mine riktig enda. :) Jeg laget 12-13 LOer og kort til Scrapshop på Sola, her kommer en til, blå, som er en av mine favorittfarger.






mandag 16. mars 2009

Ditt smil

Enda en LO som jeg har laget for scrapshop på Sola.